Consult At Work

 

Van veraf tot dichtbij


Tijdens de intake stel ik samen met de klant vast welke ondersteuning het beste aansluit bij de vraag en de organisatie. Consult at Work biedt haar diensten in 3 vormen aan: ABC - Advies, Begeleiding en Coaching.


Advies

Wil de klant een plan voor een vraagstuk, dan is advies zeer geschikt. Het is snel en praktisch. Samen met de betrokken medewerkers stellen we een plan op voor een centraal vraagstuk. We doorlopen 3 fases: 1. Diagnose en Verkenning, 2. Richting bepalen en Keuzes maken, 3. Plan opstellen. Vervolgens pakt de organisatie het plan zelf op voor de uitvoering.


Begeleiding

De klant wil een duidelijk resultaat krijgen, een verandering. Dan is begeleiding de passende vorm. We maken afspraken over het eindresultaat. Dat kan betrekking hebben op een reorganisatie, nieuwe werkwijze, gedragsverandering, invoeren van een informatiesysteem etc. Onderdeel van het eindresultaat is altijd dat de betrokken medewerkers in vervolg beter in staat zijn zelf vraagstukken op te lossen.


Coaching

Klant wil haar medewerkers persoonlijk laten begeleiden bij de persoonlijke ontwikkeling op de thema’s zoals leiderschap, project management, persoonlijke ontwikkeling en time management.  Voor deze thema’s werkt Consult at Work o.a. samen met FranklinCovey voor het geven van trainingen aan groepen.


Wil je meer weten over onze aanpak ?

Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek en verras jezelf en de organisatie.

Werkwijzeshapeimage_1_link_0

Johan Ledeboer

johan@consultatwork.nl

06-22959411


InspiratieInspiratie.htmlInspiratie.htmlshapeimage_2_link_0