Consult At Work

 

Zonder doel is elke weg de goede weg


Focus

Effectief gebruik maken van de beschikbare tijd binnen organisaties staat continu onder druk.

Consult at Work ondersteunt organisaties bij het vaststellen van prioriteiten en deze te verankeren in de dagelijkse werkzaamheden. In dit proces leert de organisatie beter keuzes te maken en nee te zeggen tegen korte termijn verleidingen. Consult at Work zorgt voor een eenduidige relatie tussen de organisatiedoelen en de dagelijkse activiteiten.


Uitvoering

De strategie is uitgewerkt in plannen, keuzes zijn gemaakt, nu de uitvoering nog. Hier komt de uitvoeringsdiscipline om de hoek kijken. Naast de hierboven genoemde focus-strategie is de uitvoeringsdiscipline nog complexer. Het ontbreekt in organisaties aan duidelijk doorvertaling van doel naar activiteit. Een gemis aan ritme en discipline veroorzaakt korte termijn handelen. Consult at Work helpt de organisatie deze noodzakelijke discipline te vinden en te gebruiken.


Persoonlijke groei

Consult at Work ondersteunt persoonlijke groei van medewerkers en managers in organisaties met coaching trajecten. Voor medewerkers geeft “Persoonlijk leiderschap” inzicht in je persoonlijke drijfveren en hoe deze te vertalen naar je werkomgeving. Motivatie, time management, gedrag en paradigma’s staan centraal in dit coach traject. Voor managers gaat de coaching in op de effectiviteit van de manager. Centraal staan vertrouwen, richting geven, randvoorwaarden creëren en talenten benutten.


Wil je meer weten over onze rol ?

Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek en verras jezelf en de organisatie.

Uitvoeringshapeimage_1_link_0

Johan Ledeboer

johan@consultatwork.nl

06-22959411


InspiratieInspiratie.htmlInspiratie.htmlshapeimage_2_link_0